Voor de statistieken van onze website gebruiken wij Google Analytics. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies kunnen wij gebruik maken van deze tool om onze website te verbeteren.

Ons wijn assortiment

 

3 wijnen gevonden

 

pagina 1 - 1

 
 
wine image

Terra Personas 'Negra' (80.1400)

Rood, 2008, Spanje, Cataluña, D.O. Montsant

Proefnotities

De wijn Terra Personas Negra kenmerkt alles dat is uniek voor de wijnen uit Montsant: vet, genereus en vol met van aroma's, die alles laten zien van deze bodem, dit klimaat en deze fraaie druivenraasewn. Vinificatie traditionele stijl, na zorgvuldige selectie van de mooiste druiven van oude wijnstokken. Houtlagering gedurende 11 maanden in Frans eiken vaten. Norrel Roberts vertelt hierover: Deep ruby qua kleur met een ietwat bleke paarse rand. Geconcentreerd en intens. De neus heeft een explosie van kersen rijp fruit, pruimen met noten van Monte Bajo, tijm, rozemarijn en lavendel. In de mond vullen zich prachtige bewerkte tannines en glad, noten van warme vanilla. Lange, zachte en zalvende nasmaaK. EEN Groot Montsant karakter met intense smaken.

meer informatie € 13,95 per fles  


wine image

Terra Personas 'Terra Blanca' (80.1401)

Wit, 2014, Spanje, Cataluña, D.O. Montsant

Proefnotities

Van de Granache blanc druif, afkomstig van oude wijnstokken en jonge, fris en sprankelende Macabeo. Geel met gouden tinten. Intense aroma's van witte bloemen, honing en aromatische kruiden. Fris in de mond terwijl de wijn eveneens een volle en complexe indruk achterlaat. Deze wijn heeft een lichte houtlegering gehad voor extra complexiteit. De Blanca is het lekkerst, als je hem zo jong mogelijk drinkt. De wijn komt het best tot zijn recht bij salades, vis- en kipgerechten, maar is ook heerlijk als aperitief. Serveertemperatuur 8³ C.

meer informatie € 10,25 per fles  


wine image

Terra Personas 'Vermella' (80.1402)

Rood, 2012, Spanje, Cataluña, D.O. Montsant

Proefnotities

De wijnen van Terra Personas zijn kenmerkend voor de bijzondere en unieke wijnen uit de Montsant: vet, genereus en vol van aroma's, die de druivenrassen, het klimaat en de bodem, alles wordt geïntegreerd tot uiting gebracht. De kunst van het wijn maken is het verzamelen van mensen die genieten van de aarde die we delen. Wijn door mensen, voor mensen. Vinificatie traditionele Montsant stijl. Na fermentatie 8 maanden opgeslagen in roestvrije stalen tanks. Norrel Robertson's proefnotities: de wijn heeft een mooi kersen kleur met violet hoogtepunten. De neus is complex met vleugjes van vruchten uit het bos, (aalbes), zwarte bessen, elegante nuances (viooltjes), met een vleugje vanille. In de mond is de smaak zacht, maar goed gestructureerd met een lange nasmaak. Druivensoorten: 45% Carignan 40% Grenache 15% Syrah. Zeer geschikt bij het eten van Osso Buco, lamsvlees, eend, hertenvlees, pasta.... Serveertemperatuur 18ºC. Een wijn die het waard is te drinken na een dag hard werken, aan de bar met vrienden, lunch of diner. Geniet van het leven, geniet van wijn.....

meer informatie € 10,25 per fles  


 

pagina 1 - 1

 

Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals.

Indien de fout zich blijft herhalen, neem dan contact op met de beheerder.