Voor de statistieken van onze website gebruiken wij Google Analytics. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies kunnen wij gebruik maken van deze tool om onze website te verbeteren.

Ons wijn assortiment

 

13 wijnen gevonden

 

pagina 1 - 3

 
wine image

Barbera d'Alba DOC 2009 Stefano Farina - Red Tijdelijk uitverkocht (81.2601)

Rood, 2009, Italië, Piemonte, Alba

Proefnotities

"85 punten WINE-SPECTATOR 15/12/2007" Deze wijn wordt geproduceerd op het grondgebied van de stad Alba, in de provincie Cuneo. Daar op de uitgestrekte hellingen langs de rivier Torano, worden wijnstokken geproduceerd met de naam 'Barbera'. Deze wijn is uiterst geschikt voor consumptie, zowel jong als na een langere tijd van rijpen. Barbera d'Alba heeft een intens frambozenrode kleur, ook wel robijnrood genoemd, en heeft een heerlijke wijnaroma. De smaak van deze wijn is zeer delicaat, soms bitter, en wordt tijdens het rijpingsproces steeds voller en harmonieuzer. Serveertemperatuur: 18 C.

meer informatie € 11,95 per fles  


wine image

Barbera d'Asti DOC 2009 Stefano Farina - Red (81.2600)

Rood, 2009, Italië, Piemonte, Asti

Proefnotities

De herkomst van deze wijn is de stad Asti die niet alleen bekend is vanwege zijn culturele en historische monumenten, maar ook van zijn uitgebreide ervaring in de wijnproductie. Vandaar dat deze wijn er dan ook een van wereldformaat is. De rijpingstijd van deze wijn bedraagt 6 maanden. "Barbera", een nobel en sterke wijn met een licht zure smaak. Serveertemperatuur: 18 C.

meer informatie € 9,95 per fles  


wine image

Barolo DOCG 2005 Stafano Farina - Red Tijdelijk uitverkocht (81.2604)

Rood, 2005, Italië, Piemonte, La Morra

Proefnotities

In de wijngaard in La Morra d'Alba, gelegen op het grondgebied van de Langhe, worden druiven geteeld die iedere middag op perfecte wijze worden blootgesteld aan de zon. De verwarming van druiven in deze vorm is de beste manier om een goed rijpingsproces van de druiven te garanderen. We hebben hier te maken met de 'Nebbiolo' druif, die een van de meest gerenommeerde wijnen in de wereld produceert: de Barolo. Deze wijn heeft een zeer lange rijpingstijd waarvan 2 jaar in eiken vaten en 1 jaar in een roetvrij stalen kuip. Totaal dus 3 jaar! De Barolo heeft een granaatrode kleur en een lichte geur van viooltjes. Hierdoor smaakt deze wijn fluwelig zacht, met een merkbaar vleugje drop. Serveertemperatuur: 18-22 C.

meer informatie € 35,00 per fles  


wine image

Chianti Classico DOCG 2009 en 2012 (8.221)

Rood, 2009-2012, Italië, Toscane, Chianti

Proefnotities

Een typische Chianti-neus met o.a. pruimen en kruiden. Fruitig door de periode van fermentatie gedurende 21 dagen in RVS. Daarna 1 jaar rijping op barriques. Bij het drinken van deze wijn gaat er een wereld open! Volle, rijke wijn, beginnend met een waar bouquet van fruit, met eveneens een fruitige smaak en struktuur van zachte tannines. Het resultaat mag er zijn! Dit kan nagenoeg voor niemand een teleurstelling zijn! Heerlijk bij tal van voorgerechten; pasta met tomatensaus, vissoep, kalkoen en jonge kaas.

meer informatie € 12,50 per fles  


wine image

Chianti Classico Riserva 2010 (8.222)

Rood, 2010, Italië, Toscane, Toscane

Proefnotities

Twee jaar in houten vaten levert een wijn met houttonen met sterke rood fruit aroma's en de kenmerkende chianti tannines. Robijnrood van kleur en uitstekend van smaak! Een attractieve neus, een harmonieuze wijn met veel pretentie. Een pallet van genereus fruit met een bijzondere ongekende concentratie van geur én smaak. Kan nu gedronken worden, maar kan eveneens nog vele jaren bewaard worden. Hier moet een echte liefhebber mee kennismaken! Deze chianti kan eveneens op navraag geleverd worden op flessen van 1,5 lt en flessen van 3 lt.

meer informatie € 19,00 per fles  


 

pagina 1 - 3


Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals.

Indien de fout zich blijft herhalen, neem dan contact op met de beheerder.