Voor de statistieken van onze website gebruiken wij Google Analytics. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies kunnen wij gebruik maken van deze tool om onze website te verbeteren.

Ons wijn assortiment

 

36 wijnen gevonden

 

pagina 1 - 8

 
wine image

Beaujolais Nouveau 2015 (99.1011)

Rood, 2015, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

Eerste indrukken van Olivier Depardon: "Ik ben wederom tevreden over het resultaat van deze jonge wijn." "Door de mooie nazomer hebben onze druiven extra veel zon gehad." De Beajolais-Villages Nouveau 2015, Cuvée Prestige heeft het typische Beaujolais karakter en de stadaard uitstekende kwaliteit van Olivier Depardon.

meer informatie € 7,25 per fles  


wine image

Beaujolais Villages 2010 (99.1001)

Rood, 2010, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

De Beaujolais-Villages van Olivier Depardon kenmerkt zich door een heerlijke hoeveelheid fruit. Met veel concentratie in de smaak, waardoor deze wijn dichtbij de smaak van een Cru du Beaujolais komt! De Revue des Vins de France schreef over de Beaujolais Villages van Depardon: "Le Beaujolais Villages qui fait rougir les Crus". In de Beaujolaisstreek is Coq au Vin een klassiek gerecht bij deze wijn.

meer informatie € 9,25 per fles  


wine image

Blanc de Blancs (10.131)

Wit, 2012/2014, Frankrijk, Elzas, Elzas

Proefnotities

Een lichte en elegante mousserende wijn. Hij wordt bereid uit de beste druiven van de Chardonnay of Pinot Blanc/Auxerrois. De druiven worden verwerkt volgens de zuivere traditie Van de méthode traditionelle.

De Crémant d’Alsace van Muhlberger wordt qua smaak én prijs altijd zeer goed ontvangen. Men roemt de frisfruitige droge smaak en fijne mousse van deze feestwijn.
Een sympathieke partner voor elk moment! Een wijn die houdt van een feestje, receptie en ieder goed moment in het leven!

meer informatie € 12,50 per fles  


wine image

Bourgogne Rouge 2008 (99.1005)

Rood, 2008, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

Smaakvolle wijn met veel fruit. Veel concentratie in de smaak. Rijk en boordevol fruit. Een wijn om veel dagen in het jaar van te genieten. Past onder andere goed bij gevogelte.

meer informatie € 9,95 per fles  


wine image

Champagne Carte Noire Brut Tijdelijk uitverkocht! (2.180)

Champagne, Oogstjaren 2000, 2002 en 2003, Frankrijk, Champagne, Champagne

Proefnotities

De smaak is overvloedig en luchtig, vol levenskracht en volledig in balans.
Als we kijken naar deze rijke champagne zien we een levendige, glansrijke en uitmuntende kleur.
De neus biedt frisheid en opent geuren die ons vervoeren naar geel fruit. Zeer plezierig om te drinken met een lange, harmonieuze en overheerlijke finale. Ideaal als aperitief!

meer informatie € 23,95 per fles  


 

pagina 1 - 8


Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals.

Indien de fout zich blijft herhalen, neem dan contact op met de beheerder.