Voor de statistieken van onze website gebruiken wij Google Analytics. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies kunnen wij gebruik maken van deze tool om onze website te verbeteren.

Ons wijn assortiment

 

40 wijnen gevonden

 

pagina 1 - 8

 
wine image

Beaujolais Villages 2010 (99.1001)

Rood, 2010, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

De Beaujolais-Villages van Olivier Depardon kenmerkt zich door een heerlijke hoeveelheid fruit. Met veel concentratie in de smaak, waardoor deze wijn dichtbij de smaak van een Cru du Beaujolais komt! De Revue des Vins de France schreef over de Beaujolais Villages van Depardon: "Le Beaujolais Villages qui fait rougir les Crus". In de Beaujolaisstreek is Coq au Vin een klassiek gerecht bij deze wijn.

meer informatie € 9,25 per fles  


wine image

Blanc de Blancs (10.131)

Wit, 2012/2014, Frankrijk, Elzas, Elzas

Proefnotities

Een lichte en elegante mousserende wijn. Hij wordt bereid uit de beste druiven van de Chardonnay of Pinot Blanc/Auxerrois. De druiven worden verwerkt volgens de zuivere traditie Van de méthode traditionelle.

De Crémant d’Alsace van Muhlberger wordt qua smaak én prijs altijd zeer goed ontvangen. Men roemt de frisfruitige droge smaak en fijne mousse van deze feestwijn.
Een sympathieke partner voor elk moment! Een wijn die houdt van een feestje, receptie en ieder goed moment in het leven!

meer informatie € 12,50 per fles  


wine image

Bourgogne Chitry 2008 (96.1100)

Wit, 2008, Frankrijk, Bourgogne, Chitry (près Chablis)

Proefnotities

Volle, rijke bloemige geuren. Een rijke, droge mineralige Bourgogne. Een beetje vettige wijn. De 2008 is iets strakker dan de 2007, heeft iets meer concentratie, dus wellicht wat meer toekomst en wat meer Chablis karakter. Perfect bij schaal- en schelpdieren.

meer informatie € 9,95 per fles  


wine image

Bourgogne Rouge 2008 (99.1005)

Rood, 2008, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

Smaakvolle wijn met veel fruit. Veel concentratie in de smaak. Rijk en boordevol fruit. Een wijn om veel dagen in het jaar van te genieten. Past onder andere goed bij gevogelte.

meer informatie € 9,95 per fles  


wine image

Chablis Bersan et Fils (97.1200)

Wit, 2010, Frankrijk, Bourgogne, Chablis

Proefnotities

Een Bourgogne met expressiviteit. Deze Chablis dankt zijn mineralige expressieve smaak vooral aan de speciale kalkachtige ondergrond die ontstaan is uit fossielen van schelpjes die hier al miljoenen jaren geleden gevormd zijn. De ondergrond heet "Kimmeridgien". Een wijn met ongekende frisheid, mineralen en rijkheid. Een fantastische begeleider bij gerookte zalm, schaal- en schelpdieren.

meer informatie € 12,45 per fles  


 

pagina 1 - 8


Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals.

Indien de fout zich blijft herhalen, neem dan contact op met de beheerder.