Voor de statistieken van onze website gebruiken wij Google Analytics. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies kunnen wij gebruik maken van deze tool om onze website te verbeteren.

Ons wijn assortiment

 

53 wijnen gevonden

 

pagina 1 - 11

 
wine image

Barbera d'Alba DOC 2009 Stefano Farina - Red Tijdelijk uitverkocht (81.2601)

Rood, 2009, Italië, Piemonte, Alba

Proefnotities

"85 punten WINE-SPECTATOR 15/12/2007" Deze wijn wordt geproduceerd op het grondgebied van de stad Alba, in de provincie Cuneo. Daar op de uitgestrekte hellingen langs de rivier Torano, worden wijnstokken geproduceerd met de naam 'Barbera'. Deze wijn is uiterst geschikt voor consumptie, zowel jong als na een langere tijd van rijpen. Barbera d'Alba heeft een intens frambozenrode kleur, ook wel robijnrood genoemd, en heeft een heerlijke wijnaroma. De smaak van deze wijn is zeer delicaat, soms bitter, en wordt tijdens het rijpingsproces steeds voller en harmonieuzer. Serveertemperatuur: 18 C.

meer informatie € 11,95 per fles  


wine image

Barbera d'Asti DOC 2009 Stefano Farina - Red (81.2600)

Rood, 2009, Italië, Piemonte, Asti

Proefnotities

De herkomst van deze wijn is de stad Asti die niet alleen bekend is vanwege zijn culturele en historische monumenten, maar ook van zijn uitgebreide ervaring in de wijnproductie. Vandaar dat deze wijn er dan ook een van wereldformaat is. De rijpingstijd van deze wijn bedraagt 6 maanden. "Barbera", een nobel en sterke wijn met een licht zure smaak. Serveertemperatuur: 18 C.

meer informatie € 9,95 per fles  


wine image

Barolo DOCG 2005 Stafano Farina - Red Tijdelijk uitverkocht (81.2604)

Rood, 2005, Italië, Piemonte, La Morra

Proefnotities

In de wijngaard in La Morra d'Alba, gelegen op het grondgebied van de Langhe, worden druiven geteeld die iedere middag op perfecte wijze worden blootgesteld aan de zon. De verwarming van druiven in deze vorm is de beste manier om een goed rijpingsproces van de druiven te garanderen. We hebben hier te maken met de 'Nebbiolo' druif, die een van de meest gerenommeerde wijnen in de wereld produceert: de Barolo. Deze wijn heeft een zeer lange rijpingstijd waarvan 2 jaar in eiken vaten en 1 jaar in een roetvrij stalen kuip. Totaal dus 3 jaar! De Barolo heeft een granaatrode kleur en een lichte geur van viooltjes. Hierdoor smaakt deze wijn fluwelig zacht, met een merkbaar vleugje drop. Serveertemperatuur: 18-22 C.

meer informatie € 35,00 per fles  


wine image

Beaujolais Nouveau 2015 (99.1011)

Rood, 2015, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

Eerste indrukken van Olivier Depardon: "Ik ben wederom tevreden over het resultaat van deze jonge wijn." "Door de mooie nazomer hebben onze druiven extra veel zon gehad." De Beajolais-Villages Nouveau 2015, Cuvée Prestige heeft het typische Beaujolais karakter en de stadaard uitstekende kwaliteit van Olivier Depardon.

meer informatie € 7,25 per fles  


wine image

Beaujolais Villages 2010 (99.1001)

Rood, 2010, Frankrijk, Bourgogne, Beaujolais

Proefnotities

De Beaujolais-Villages van Olivier Depardon kenmerkt zich door een heerlijke hoeveelheid fruit. Met veel concentratie in de smaak, waardoor deze wijn dichtbij de smaak van een Cru du Beaujolais komt! De Revue des Vins de France schreef over de Beaujolais Villages van Depardon: "Le Beaujolais Villages qui fait rougir les Crus". In de Beaujolaisstreek is Coq au Vin een klassiek gerecht bij deze wijn.

meer informatie € 9,25 per fles  


 

pagina 1 - 11


Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals.

Indien de fout zich blijft herhalen, neem dan contact op met de beheerder.